“Çalışmadıkları” değil; “çalıştıkları” yerden…

Küresel Terör’ün Mühendisi ABD, Suriye’nin kuzeyinde ve doğusunda 65 bin PKK’lı teröristi istihdam ediyor. ABD, bu bölgeyi “dünyanın en büyük terör koridoru” haline getirdi. Burada...

Küresel Terör’ün Mühendisi ABD, Suriye’nin kuzeyinde ve doğusunda 65 bin PKK’lı teröristi istihdam ediyor. ABD, bu bölgeyi “dünyanın en büyük terör koridoru” haline getirdi. Burada “Türkiye’nin Suriye ile sınırının ekseriyetini kuşatacak şekilde” bir PKK devleti kurmak istiyorlar.

*

ABD’nin yaklaşık on iki bin kilometre öteden gelip Suriye’nin kuzeyine “çökmesine” tek kelime dahi itiraz etmeyen İçerideki Baronsal Gladyocu Etki Ajanları, kaç senedir Ankara’ya “Suriye bataklığında ne işimiz var?” diye laf vuruyorlar.

Kahpelik eseri bu propaganda; bölgede Türkiye’nin değil ABD’nin “söz sahibi olmasına” katkı sağlamak için icra ediliyor.

Dünyanın öbür ucundan gelip Suriye’nin kuzeyinde bir PKK devleti kurmak planıyla bölgeye çöken ABD’nin bu zorbalığını, işgalciliğini, terörist tahkimatını “meşru” göstermeye yeltenenler; Türkiye’nin burnunun dibinde bir kırmızıçizgisi olmasına dahi tahammül edemiyorlar.

İdlib Mutabakatı’ndan rahatsız olup da bunu açığa vuramayanlar, “Türkiye açısından sorun şimdi başlıyor: Yanı başımızda cihatçı bir kantona izin verecek miyiz?” diye soruyorlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 421 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar