Birkaç atımlık “Psikolojik Harekât” nasıl gümledi?

Fikri takipteyiz: ABD’nin Ankara elçiliğine yönelik silahlı saldırı düzenleyenlerin FETÖ bağlantıları deşifre oldu. Saldırganlardan birinin patronu olan şahsın Ankara’daki eski ABD elçisi John Bass ile...

Fikri takipteyiz: ABD’nin Ankara elçiliğine yönelik silahlı saldırı düzenleyenlerin FETÖ bağlantıları deşifre oldu. Saldırganlardan birinin patronu olan şahsın Ankara’daki eski ABD elçisi John Bass ile çektirdiği fotoğraf da ortaya çıktı. Neticede, “ters manyel” yaptırtan bir hadise daha kayıtlara geçti.

Bu sütunda 21 Ağustos 2018’te çıkan yazıda şu satırlar okunuyordu:

“Tam da şu sıra, ABD’nin Ankara büyükelçiliğine sabaha karşı bir aracın içinden birkaç el ateş edilmesi olayına da dikkat etmek gerekiyor. Bu provokasyonu gerçekleştirenler muhakkak bulunmalıdır!

Ters manyel hadiseleri o kadar çok yaşadık ki; aman dikkat: Böyle bir ortamda duvara dayanmış, çıkmazdaki ABD’nin elini kuvvetlendirmek isteyenler mi var?!”

*

ABD’nin elini kuvvetlendirmek isteyenlerin arkasından FETÖ çıktı: Ajan Brunson gündemi sırasında “birkaç el silah atışı sayesinde mağdur ABD” algısına oynadıkları belli oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 691 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 968 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 206 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 608 Okunma Kaderin işaret taşları, çarpıcı kazılar, derin bağlantılar… 05 Nisan 2024 | 1.429 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar