Fetullah Fuller!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında, CIA ajanı Graham Edmund Fuller için yakalama kararı çıkardı.Fuller’ın, “15 Temmuz günü...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında, CIA ajanı Graham Edmund Fuller için yakalama kararı çıkardı.

Fuller’ın, “15 Temmuz günü Büyükada’daki Splendid Otel’de Henri Barkey’in de katıldığı gizli toplantıyı organize ettiği; darbe kalkışmasının başarısızlığa uğraması üzerine ise Türkiye’den ayrıldığı” vurgulanıyor.

*

Yıllardır muhtelif röportajlarda veya yazılarında Fetullah Gülen’i “öve öve bitiremeyen” Fuller, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasından bir hafta sonra Huffington Post’ta “Geçen hafta Erdoğan’a karşı düzenlenen başarısız darbe girişiminin arkasında Gülen’in olmadığına inanıyorum” diye yazmıştı!

Kaşarlanmış CIA ajanının işte bu “kollama” çabası bile, FETÖ liderini yıllardır ve halen daha nasıl himaye ettiklerini ele vermeye yetiyordu.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 793 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 719 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 968 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 206 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 608 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar