Bir de bu derin fotoğrafa bakalım…

On yedi yıl önce Türkiye’deki Sabetayistleri deşifre eden Ilgaz Zorlu, Rahşan Ecevit’in asıl isminin “Raşel” olduğunu iddia etmişti! “Evet, Ben Selanikliyim” kitabının yazarı Ilgaz Zorlu, Rahşan...

On yedi yıl önce Türkiye’deki Sabetayistleri deşifre eden Ilgaz Zorlu, Rahşan Ecevit’in asıl isminin “Raşel” olduğunu iddia etmişti! “Evet, Ben Selanikliyim” kitabının yazarı Ilgaz Zorlu, Rahşan Hanım için aynen şöyle demiştir:

“İsrail’in eski başbakanlarından Golda Meir’e benzer! Yapısı, karakteri, fikriyatı onun aynısıdır!”

Ilgaz Zorlu, 2001 yılının başlarında mahkemeye sunduğu savunmasında; başta dönemin TESEV Başkanı Nafiz John Paker olmak üzere aralarında Kemal Derviş, İsmail Cem ve de Rahşan Ecevit’in bulunduğu kimi isimlere “ciddi suçlamalar” yöneltmişti.

Zorlu “Türkiye’yi bölerek bir dış ülkenin hâkimiyetine dâhil etmek isteyen Sabetay kökenli liberal sol lobinin gizli amaçlarından; söz konusu lobinin siyasetteki ve medyadaki ileri seviyedeki tesirlerinden” bahsediyordu!

*

Nisan 1999’daki genel seçimlerden sonra kurulan DSP-MHP-ANAP koalisyon hükümetinin başbakanı olan Bülent Ecevit, kısa bir süre sonra kameraların önünde aynen şöyle demişti:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 499 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.780 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar