Fetullah’ı ABD’de ikamete davet eden Siyonist!

Myanmar Rejimi, Arakanlı Müslümanlara soykırım uyguluyor; Terör Devleti İsrail ise Myanmar’a silah satmaya devam ediyor.İsrail’de yayınlanan “Haaretz” gazetesinde John Brown imzasıyla yayınlanan bir yazıda...

Myanmar Rejimi, Arakanlı Müslümanlara soykırım uyguluyor; Terör Devleti İsrail ise Myanmar’a silah satmaya devam ediyor.

İsrail’de yayınlanan “Haaretz” gazetesinde John Brown imzasıyla yayınlanan bir yazıda “Myanmar hükümeti suç işlemeye devam etmesine rağmen İsrail oradaki rejime silah satışında ısrar ediyor” ifadesine yer verildi.

Myanmarlı General Min Aung Hlaing’in iki yıl önce Eylül ayında İsrail’deki silah üreticileriyle görüştüğüne dikkat çekilen yazıda; generalin bu ziyaret kapsamında İsrail Cumhurbaşkanı ve İsrail Genelkurmay Başkanı ile bir araya geldiğine de değiniliyor.

Myanmar’ın zalim lideri Su Çi’nin “sırtını dayadığı devletler” arasında ABD, İngiltere, Vatikan’ın yanı sıra İsrail’in de yer aldığını böylelikle not ediyoruz.

Fetullah Gülen’in “otoritesine bütün hücreleriyle bağlı olduğu” İsrail devletinden bahsediyoruz…

Locaefendi; kuşku yok ki, Myanmar’ın soykırımcı lideri Su Çi’nin de yanındadır; İsrail’in Myanmar’a silah satışından da ziyadesiyle memnundur!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.745 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 971 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 611 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar