Ortaköy’de saldıran, Amerikan Terör Devleti’dir!

Türkiye, 2016'da Katil ABD'nin patronluğundaki Terör Konsorsiyumu'nun (FETÖ, PKK, DAEŞ) düzenlediği saldırıların hedefindeydi. Yeni yılın henüz ikinci saatine girildiğinde Ortaköy'de gerçekleştirilen terör...

Türkiye, 2016'da Katil ABD'nin patronluğundaki Terör Konsorsiyumu'nun (FETÖ, PKK, DAEŞ) düzenlediği saldırıların hedefindeydi. Yeni yılın henüz ikinci saatine girildiğinde Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısıyla “2017'de de Türkiye'yi terörle vurup yoracağız, takatsiz bırakacağız, tüketeceğiz!” mesajı verildi.
Ortaköy'deki terör saldırısında tetikçi olarak DAEŞ mensubu bir teröristin seçilmesi; “yılbaşı kutlamasının hedef alınması” illüzyonu üzerinden bir “ters manyel” yaptırmayı amaçlasa da katilin ardındaki derin adresin ABD/CIA olduğu gerçeği değişmiyor.
*
Bağımsız Müslüman Türkiye, bölgemizde/dünyada Terörün Mühendisi olan Amerika ile “adı konulmamış” bir savaş yaşıyor!
Türkiye'nin son dönemdeki askeri ve diplomatik başarıları (başta Suriye meselesi olmak üzere) ABD'yi fena halde rahatsız ediyor.
Devam eden Fırat Kalkanı Harekâtı'ndan, Kuzey Suriye'de ABD'nin kurmayı planladığı PKK devletinin engellenmesine; Suriye'de ateşkesin sağlanmasından Türkiye-Rusya arasındaki hızlı yakınlaşmaya kadar bir dizi gelişme Terör Devleti ABD'yi çileden çıkarıyor.
*
Son bir ayda; Beşiktaş'taki ve Kayseri'deki bombalı saldırılar ile Ankara'da Rus elçinin katledilmesine bir de İstanbul Ortaköy'deki gece kulübüne düzenlenen terör saldırısı eklendi.
İşbu terör saldırılarının tamamı, aynı karakterdedir!
Hedefi ve amacı aynıdır.
Aynı derin merkez (Amerika Birleşik Terör Devleti) tarafından organize edilmiştir.
Türkiye'de “KAOS” ortamı oluşturmayı hedefleyen Derin ABD'nin (90'lı yıllarda olduğu gibi) ülkemizde bir kez daha “laik-anti laik” kutuplaşmadan veya çatışma ortamından “fal tuttuğu” anlaşılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 396 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.777 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar