Ve ŞOK! DP Lideri Gültekin Uysal, Kılıçdaroğlu'na 'ÇEKİLELİM!' dedi

Oysa yaklaşık 2,5 saat süren toplantı ve sonrasında kamuoyuna yansımayan, benzeri pek görülmemiş sır diyaloglar yaşandı.Lafı uzatmadan sizi direkt CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıya...

Oysa yaklaşık 2,5 saat süren toplantı ve sonrasında kamuoyuna yansımayan, benzeri pek görülmemiş sır diyaloglar yaşandı.

Lafı uzatmadan sizi direkt CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıya götürüyorum.
Üzüntülerini saklamaya çalışsalar da tüm liderler derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüyle oturdular sandalyelerine.

Kılıçdaroğlu'nun masaya moral vermeye çalışan "Seçim henüz bitmedi. Çalışacağız, alacağız." sözleri de masadaki negatif elektriği dağıtmaya yetmedi.

UYSAL: CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI ADAYLIKLARINDAN ÇEKİLELİM!
Ve o anda hiç kimsenin beklemediği bir söz masaya bomba gibi düştü.

O sözün sahibi DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'dı.
Uysal, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun elini rahatlatmak için Cumhurbaşkanı Yardımcılıkları görevlerimizden feragat edilmesini öneriyorum!" dedi.
Masadaki tüm liderler şaşkınlıkla birbirlerinin suratlarına bakıp, başlarını öne eğdiler.

DP Lideri’nin bu şok çıkışıyla, 5-10 saniye odaya herkesin nefes alış verişinin dahi duyulduğu derin bir sessizlik hakim oldu.
O anda adeta 2001 yapımı Memento filminin unutulmaz repliği, sessizce kalplere yayılır gibi oldu;
"Kendimize kim olduğumuzu hatırlatmak için hepimizin aynalara ihtiyacı var..."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ya sahaya inecek ya da bu şarkı bitecek! Kim bu asi yeniçeriler? İktidar kiminle çarpışıyor? 08 Nisan 2024 | 5.649 Okunma Bu akşam! Akşener'in somutu ne acaba? Ölümcül yanlış! 3 aya dikkat! 31 Mart 2024 | 2.944 Okunma Londra'daki ev Yavaş'ın damadının üzerine kayıtlı ve fiyatı 330 bin sterlin 25 Mart 2024 | 6.630 Okunma Bir darbe daha mı var? Erdoğan, iki önemli CB adayı ile yarışacak! 08 Mart 2024 | 5.258 Okunma Ankara- İstanbul sonuçlarını ve Erdoğan'ın veliahtını erkenden açıklayabilirim! 04 Mart 2024 | 8.999 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar