Süleyman Soylu dün konutundan ayrıldı, otelde kaldı, makam odasını topladı ve korumalarını azalttı!

Yeni Kabine ile ilgili en çok merak edilen, Cumhurbaskanı Tayyip Erdoğan'dan sonra arzın merkezindeki isim Süleyman Soylu şüphesiz...Çünkü Süleyman Soylu sadece 600 vekilden biri değil. Süleyman Soylu sadece olası makamlara...

Yeni Kabine ile ilgili en çok merak edilen, Cumhurbaskanı Tayyip Erdoğan'dan sonra arzın merkezindeki isim Süleyman Soylu şüphesiz...

Çünkü Süleyman Soylu sadece 600 vekilden biri değil. Süleyman Soylu sadece olası makamlara aday bir AK Partili siyasetçi değil.

Soylu herhangi bir siyasetçiyi tarif edebilecek bu ve benzeri nitelemelerden daha fazlası.

Çünkü Süleyman Soylu denince bu ülkenin en zor dönemlerinden birinde en uzun süre İçişleri Bakanı olarak görev yapmış ve görev süresi boyunca “yapılamaz” denen şeyleri başarmış bir figür karşımıza geliyor.

Çünkü; on binlerce insanımızın hayatına, milyarlarca dolar ekonomik kayba, koskoca bir ülkenin enerjisine, geleceğine ket vurmuş, adeta geçmişini, bu gününü, geleceğini ipotek altına almış, bu ülkenin 40 yılına mal olmuş PKK terörünü bitiren adamdan bahsediyoruz.  

Çünkü; coğrafyası nedeniyle küresel uyuşturucu trafiğinin geçiş güzergahı olan bir ülkede sokak satıcısından baronuna, kullanıcısına kadar uyuşturucuya bulaşan herkesle amansız bir savaş başlatarak o savaşı kazanıp uyuşturucunun rotasını değiştiren bir adamdan bahsediyoruz. Çünkü; sokak çetelerinden evden hırsızlık olaylarına asayişin her bir başlığında Türkiye’yi emin belde yapmış bir adamdan bahsediyoruz. Çünkü; dünyada eşi görülmemiş bir göç baskısına maruz kalmamıza, benzeri olmayan bir göçmen nüfusu barındırmamıza rağmen bu devasa dalgayı tüm dünyaya parmak ısırtacak bir titizlikle yönetip bu devasa dalganın ülkenin kamu otoritesini de toplumsal huzurunu da yutmasına izin vermeyen bir adamdan bahsediyoruz.

Çünkü; orman yangınlarından sel baskınlarına heyelanlardan depremlere Türkiye’nin tarihinin en ağır afetsellik dönemlerinin yaşandığı bir dönemde her yere yetişip kimseyi mağdur etmeyerek “Nerede bu devlet?” sorusunu tedavülden kaldıran bir adamdan bahsediyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Londra'daki ev Yavaş'ın damadının üzerine kayıtlı ve fiyatı 330 bin sterlin 25 Mart 2024 | 6.581 Okunma Bir darbe daha mı var? Erdoğan, iki önemli CB adayı ile yarışacak! 08 Mart 2024 | 5.244 Okunma Ankara- İstanbul sonuçlarını ve Erdoğan'ın veliahtını erkenden açıklayabilirim! 04 Mart 2024 | 8.947 Okunma Katil kapıya gelirse! Ankara'da kritik bir mevzumuz var! 26 Şubat 2024 | 4.452 Okunma Önümüzdeki 10 ay neden kritik? Sağlık nedeniyle ayrılacak bir Bakan olabilir mi? 05 Şubat 2024 | 4.917 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar