Kılıçdaroğlu: "Ekrem Bey, CHP'siz kendini savunamazsın, ona göre davran! "

Türktime Gazetesi Yazarı Talat Atilla'nın bugünkü (02.02.2022)'' Kılıçdaroğlu: "Ekrem Bey, CHP'siz kendini savunamazsın, ona göre davran! "'' başlıklı yazısı.

ABD...
Avrupa derken...
Tüm mahalle cümbür cemaat 13 Şubat'a kilitlendi ama merkezinde Akşener'in yer aldığı Kılıçdaroğlu-İmamoğlu hattında sessiz sedasız kritik gelişmeler yaşanıyor.
Buyurun.
Başlıyorum...

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun kamuoyuna kapalı konuşmasına geçmeden önce geçmiş yazılarımda bahsettiğim Meral Akşener'in taktik ve stratejik oyun kuruculuğunu bir parça daha açarak beraberce arzın merkezine gidebiliriz diye düşünüyorum.

Evet, Akşener CHP ile açıktan bir pazarlık yapmıyor ama kurmayları geçmiş yazılarımda değinmeye çalıştığım gibi kaba deyimle CHP yönetimine "Ya İyi parti'yi hak ettiği şekilde konumlandırın, ya da başka bir adayın çıkma riskini göze alırsınız! " diye alttan alta sopa ve havucu birlikte gösteriyorlar.

CHP BAHÇESİNDE İYİ SİYASET!

Kılıçdaroğlu temsili görevi kabul ederek, icranın başına İyi Parti'yi konumlandırsa iş hemen bitecek!
Doğrusu Akşener muhalefetin 2. partisi olma avantajını iyi kullanıyor!

3 sağ kökenli CHP'liyi (İmamoğlu, Yavaş, Kesici...) masaya sürüp, iyi parti'yi ve kendisini hep gündemde tuttu, tutuyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstisnalar kaideyi zorlarsa darbe olabilir! Erdoğan'ın talimatı doğru değil! 16 Nisan 2024 | 5.953 Okunma Erdoğan ya sahaya inecek ya da bu şarkı bitecek! Kim bu asi yeniçeriler? İktidar kiminle çarpışıyor? 08 Nisan 2024 | 5.737 Okunma Bu akşam! Akşener'in somutu ne acaba? Ölümcül yanlış! 3 aya dikkat! 31 Mart 2024 | 2.954 Okunma Londra'daki ev Yavaş'ın damadının üzerine kayıtlı ve fiyatı 330 bin sterlin 25 Mart 2024 | 6.713 Okunma Bir darbe daha mı var? Erdoğan, iki önemli CB adayı ile yarışacak! 08 Mart 2024 | 5.262 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar