24 Haziran’ın net fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerden sonra kendisine gelen raporlarda bazı eleştiriler olduğunu, vatandaşın tevazu aradığını ifade etti.Vatandaşın “Belediye başkanı benim dükkânıma gelip, bir...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerden sonra kendisine gelen raporlarda bazı eleştiriler olduğunu, vatandaşın tevazu aradığını ifade etti.

Vatandaşın “Belediye başkanı benim dükkânıma gelip, bir çayımı içmedikten sonra ben bu belediye başkanını ne yapayım”, “Seçimden seçime mi belediye başkanı, milletvekili beni ziyaret edecek” dediğini anlattı.

Ve…

“Bizi yücelten tevazuumuz olmuştur. Eğer biz bu tevazuu kaybettiysek işte bu açık net puan kaybına da neden olmuştur.” Dedi.

“Eğer gönüllere girmiyor da vatandaşına eğer tepeden bakıyorsak, bir gurur abidesi olarak bakıyorsak, onlara yeri geldiği zaman hart hurt yapıyorsak, kusura bakmayın bu millet şamar oğlanı değil. Bir oy verir, iki oy verir ondan sonra da kenara koyar. 24 Haziran’ın fotoğrafını bu noktada çok iyi çekmemiz lazım”

Evet işte teşhis budur…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şu çılgın Türkler başardı… 01 Kasım 2018 | 6.506 Okunma Andımız 24 Ekim 2018 | 6.136 Okunma Kadınların camilere çağrılması 11 Ekim 2018 | 3.275 Okunma Ayrı iklimsin ne çâre 12 Eylül 2018 | 138 Okunma Sahtekâr! 03 Eylül 2018 | 925 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar