Yumurtadan anlamak için yumurtlamak gerekmiyor!

Çok değerli kütüphanesini millete vakfeden Koca Ragıp Paşa, kütüphanenin bakımı için tanıdıklarından birini memur tayin eder ve "Burası bundan sonra sana emanet" der.Aradan aylar geçer.

Koca Ragıp Paşa, "Bizim kütüphane ne âlemdedir" diye merak eder ve ansızın ziyarete gider. 
Kapıdan içeri girdiğinde dünyası başına yıkılır! Her yer pislik içindedir. Bazı kitaplar yerlerdedir. Raflardaki kitapların üstünde de bir karış toz vardır... Canı acayip sıkılır ama belli etmemeye çalışır...
Bakımdan sorumlu memura yaklaşır "Seni tebrik ediyorum evladım" der şaşkın şaşkın bakan memura... "Sen gerçekten de çok çok emniyetli adammışsın. Sana teslim edilen şeylere hiç el sürmemişsin. Aferin!"
CHP'nin durumu tam da budur!
Atatürk kendilerine bir ülke teslim etti. O gün bugündür emanet edilen o ülke bir gıdım değişmesin diye mücadele edip duruyorlar. Atatürk neyi kurmuşsa, kurduğu gibi kalmasını isterler!.. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar