Kim kime benzemeye çalışırsa ondandır

Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı ama, fakat, lakin ile devam etmeyen cümlelerle kınanmalıdır. Saldırıyı kınadığı için eleştirilen www.internethaber.com yazarı Süleyman Özışık, zamanında Bekir Bozdağ, Taner Yıldız gibi isimlerin saldırıya uğradığını ve bazı gazetelerin bu isimlerle alay eder gibi attıkları manşetlerin kendisine hatırlatıldığını yazdı. Özışık, 'Kim kime benzemeye çalışırsa ondandır' başlığı adı altında eleştirilere cevap verdi...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıyı kınadım diye bizim mahalleden epey laf işittim.

Beni takip eden kardeşlerim, "Bekir Bozdağ ve Taner Yıldız'a benzeri saldırı yapıldığında bunlar hem seviniyor hem de saldırganları koruyordu. Sen nasıl olur da bunlara yapılan saldırıyı kınarsın?" diye isyan içerikli mesajlar gönderdi.

Bak sevgili kardeşim.

Bekir Bozdağ saldırıya uğradığında, "Bekir yerde" manşeti attığını, Taner Yıldız yumruk yiyip burnu kırıldığında, "Yumruk terapisi" diye alay ettiklerini ben de senin gibi unutmadım. 

Ben de CHP liderine yapılan fotoğrafın altına, "Kılıçdaroglu'nun çenesi şehit yakınının yumruğuna çarptı" diye yazabilir ya da "Kılıçdaroğlu'nun şehit yakınlarıyla sıcak buluşması" diye alaycı cümleler kurabilirdim.

Ama ben yapamam!

Çünkü benim peygamberim, "Kim kime benzemeye çalışırsa ondandır” diye buyuruyor. Ben, onlara benzemeyecek bir davranış içinde olamam!

İbn Haldun'un, "Mağluplar, galip olanları taklit eder” sözü meşhurdur. Ben, inandığım davanın galibiyim kardeşim. Onlar beni taklit edecek. Ben onları taklit edemem, onların yaptığının bir benzerini yapamam. Bunu davama, inancıma, kişiliğime ve karakterime hakaret sayarım.
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.841 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.949 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar