“Yollu” kadına “nahoş” olay!

Taciz ve tecavüz CHP içinde yaşanınca taciz ve tecavüz olmuyor. Sadece "yetişkin insanların arasında yaşanan tatsız bir olay" olmuş oluyor. CHP'nin erkekleri herhangi bir kadına "yollu" diyerek istediği gibi tacizde bulunabiliyor.

Farkında mısınız bilmiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son günlerde partisi CHP ile yancısı İyi Parti'nin can simidi hâline geldi.

Bu iki parti ne zaman bir skandalla, bir rezaletle gündeme gelmiş olsa, Ekrem İmamoğlu devreye giriyor, akıllara ziyan bir yalanla onları kurtarmaya çalışıyor.

Hatırlayın!

Bundan iki hafta önce Türkiye, CHP ile İyi Parti'nin, terör örgütünün siyasi ayağı olan HDP ile ortak anayasa hazırlamasını konuşuyordu. Meral Akşener âdeta nereye kaçacağını bilemez hâldeydi.

Tam da o sırada ne oldu?

Ekrem İmamoğlu, İsmail Küçükkaya'nın programına çıkacak olan Meral Akşener'in eline bir bilgi notu tutuşturdu. Âdeta doktor reçetesi niteliğindeydi bu bilgi notu. "Bunu sabah programında bir kere kullan, hiçbir şeyciğin kalmaz" dedi.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar