Yine mi hile?

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın yaptığı ortak yayından hemen sonra çıktığım bir televizyon kanalında dedim ki:

"İsmail Küçükkaya soruyu sorar sormaz, Ekrem İmamoğlu sorunun ne olduğunu biliyormuş gibi sağ tarafında sıraladığı ilk kartonu şak diye çekiyor grafikler ve soruya hazırlanmış grafik üzerinden cevap veriyor. Bu durum bende ciddi bir şüphe uyandırdı."
Ve devamında da dedim ki:
"İsmail Küçükkaya'nın, ortak yayından iki gün önce Ekrem İmamoğlu ile uzun süren bir telefon görüşmesi yaptığı söyleniyor. Eğer İsmail Küçükkaya aynı görüşmeyi Binali Yıldırım'la da yapmışsa bir sorun yok. Ancak Sayın Yıldırım ile bir görüşme yapmamışsa, burada ciddi bir sorun var demektir."
Aslında bu sözleri sadece bir şüpheye dayandırmadım. İsmail Küçükkaya ile Ekrem İmamoğlu'nun The Marmara Otel'de buluştuklarına ve ayrıca telefonla konuştuklarına dair görüntüler ve HTS kayıtları olduğu benim de kulağıma geldi.
Ve dün bu bilgilerin doğru olduğu fotoğraflarla belgelendi.
Düne kadar görüşmeyi sır gibi saklayan İsmail Küçükkaya ve Ekrem İmamoğlu cephesi, el mahkûm bir şekilde görüşmeyi itiraf etmek zorunda kaldı.
İmamoğlu'nun basın danışmanı Murat Ongun, İmamoğlu'ndan feyiz almış olacak ki yapılan görüşmeyi "basit"miş gibi göstermeye çalıştı.
Özetle dedi ki:
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar