Yakında hepimiz hapse girebiliriz!

Doğrusunu isterseniz Türkiye'nin hangi noktaya doğru gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum. Öyle bir hâle geldik ki artık teröriste terörist diyemiyoruz. Teröristlere açıktan, göstere göstere destek verenlere tek laf edemiyoruz.

Gözlerimizin içine baka baka suç işleyenler hakkında söylediğimiz sözler, yazdığımız yazılar bir süre sonra elimizde kalıveriyor.
Birkaç örnek vermek gerekirse...
Fetullahçı terör örgütünün bütün finansal yükünü omuzlayan Kaynak Holding'in yöneticileri darbe sonrası yargılandı. "Darbeci teröristlere destek verenler yargılanıyor" diye yazılar yazdık.
Bir de baktık ki hepsi kaşla göz arasında serbest bırakılmış!
Genelkurmay Çatı Davasında yargılanan teröristler için "Hesap veriyorlar" dedik. Bir de baktık ki içlerinden bazıları salıverilmiş.
Darbeye yazılarıyla ve televizyon programlarıyla destek veren yazarların en ağır cezaya çarptırılacaklarını düşünüyorduk. Hepsi serbest bırakıldı, içeride 75 yaşındaki Nazlı Ilıcak kaldı.
Sadece FETÖ ile ilgili değil sıkıntı...
PKK'ya açıktan destek veren HDP'liler için de aynı durum söz konusu...
Selahattin Demirtaş'ın suçlarını şöyle alt alta yazsak, buradan Fizan'a yol olur. Ama bakıyoruz ki adam cezaevinde bir tek suçtan yargılanıyor. O da , "Terör örgütüne yardım ve yataklık" suçu...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 5 yorum