Ülkeyi bunlar mı yönetsin?

Ülke gündemine baktığınızda durum kötü mü? Evet...İnkâr edilemez şekilde kötü günler yaşıyoruz. Özellikle ekonomik alanda bir darboğazdan geçiyoruz. Peki bu sadece Türkiye'ye has bir durum mu? 

Ülke gündemine baktığınızda durum kötü mü?
Evet...
İnkâr edilemez şekilde kötü günler yaşıyoruz. Özellikle ekonomik alanda bir darboğazdan geçiyoruz. 
Peki bu sadece Türkiye'ye has bir durum mu? 
Hayır...
Dünyanın en güçlü ekonomileri bile şu anda büyük bir krizle çalkalanıyor. Ben ülke ismi vermeyeceğim. İsterseniz siz harita üzerinde parmağınızı herhangi bir noktaya koyun ve o noktadaki ülkenin durumunun ne olduğunu araştırın. Beter durumda olduklarını görürsünüz. 
Hep söylüyorum.
Devletler çökme aşamasına geldi. Bizim yaşadığımız darboğazı misliyle yaşayan ülkeler var. Maalesef bunlar bizi canevimizden vuran pandeminin eseri. Bunu her ülkenin vatandaşı çıplak gözle görüyor. Ve hiçbir ülkenin vatandaşı bunu görmesine rağmen ülkesini suçlamıyor.
Ha...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 5 yorum