Teşhis yanlış olunca tedavi mümkün olmuyor!

Günlerdir Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin bir çalışana uyguladığı insanlık dışı muameleyi konuşuyor, "Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste" sözünün nasıl tecelli ettiğine hep birlikte tanıklık ediyoruz.

Enes kardeşim bir mazlumdu...
Ama ona yapılan zulüm öyle bir yayıldı ki en son Cumhurbaşkanı Erdoğan bile yapılana isyan eder hâle geldi.
Hakir görülen, ezilmeye çalışılan, küçümsenen Enes büyüdükçe büyüdü, kendini büyük sanan kibir abidesi başkan yardımcısı küçüldü, yok oldu gitti.
Sırasıyla önce unvanı, sonra koltuğu en sonunda da kendisi gitti!
Veysel İpekçi gitti diye sorun bitti mi?
Hayır kardeşim, bitmedi!
AK Parti'nin en büyük sorunu bundan sonra başlıyor zaten. Şöyle ki: 
Sayın Erdoğan her seçim sonrası, "Mesajı aldık, gereken dersleri çıkaracağız" der durur. Her seferinde sıkıntıların nereden kaynaklandığını araştıracak bir ekip kurulur ve raporlar hazırlanıp kendisine sunulur. 
Sayın Erdoğan da bu raporlara göre sorun neredeyse neşteri oraya vurur ve gerekliği değişiklikleri yapar. Ancak her ne hikmetse gelenler, gidenlerden beter çıkar. AK Parti yıllardır bu kısır döngüyü yaşadığı için güç kaybına uğruyor. 
Yazılarımı okuyan kardeşlerim şahitlik edeceklerdir.
Yıllardır AK Parti'nin yaşadığı bu kısır döngüye dikkat çekiyor, "Erdoğan'ın önüne rapor koyanların bizzat kendileri raporluk olduğu sürece AK Parti bu sorunu yaşamaya devam edecek" diyorum.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum