Teröristin sponsoru!..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı bugüne kadar pek çok haklı nedenle eleştirdim.

Yalanı doğruymuş gibi konuştuğunda "Yalan bu adamın ağzının içine yuva yapmış" dedim. "5 yıl görev yaptığı Beylikdüzü'nde elle tutulur bir tek hizmetini gösteremezsiniz" dedim. "Devletin valisine it diyen adam basittir" dedim.
Diyarbakır'a giderek görevden alınan HDP'li belediye başkanlarına gidişini eleştirdim. Kanal İstanbul konusunda milleti kandırdığını söyledim. Millete vadettiği hiçbir projeyi yerine getiremediğini, getiremeyeceğini çünkü bunları yapacak çapta biri olmadığını iddia ettim.
HDP'lilerin oyunu alabilmek için Selahattin Demirtaş'a yönelik ince mesajlarını dahi kısmen anladım. "Adam daha fazla oy alabilmek için onlara da şirin görünmeye çalışıyor ama bundan ileri gidemez" diye düşünüyordum.
Ama önceki gün gördüm ki Ekrem İmamoğlu bu noktadan çok daha ilerisine gitmeye kararlı...
Sözü nereye getireceğimi az çok biliyorsunuzdur. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum