Tecavüzcü Ensar Vakfı öyle mi?

Başkent Doğalgaz'ın Kızılay üzerinden gönderdiği para sebebiyle Ensar Vakfı bir kez daha karalama kampanyalarının ve iftiraların hedefi hâline dönüştü.Bir haftadır yapılan yayınları izliyorum.

Ekrana çıkan ya da eline kalem alan hemen herkes, Ensar Vakfı'nı bir ahlaksızlık merkezi, bir tecavüz yuvası olarak anlatıyor. Bu hakaretlerin nedenini pek çok kişi biliyor ama bilmeyenler için bir hatırlatma yapalım.
 
Karaman’da Ensar Vakfı yurdunda kalan çocuklara cinsel istismarda bulunuldu. M. B. isimli bir öğretmenin yaklaşık 10 çocuğu istismar ettiği ortaya çıktı. 
Sapık yakalandı ve adaletin ellerine teslim edildi.
Dönemin Aile Bakanı, "İstismarda bulunan kişinin peşini bırakmayacağız. Ama bir tecavüz olayı olması Ensar Vakfı'nı karalamak için gerekçe olamaz" diye açıklama yaptı. 
M. B. yargılama sonucu 580 yıl hapis cezası aldı.
Ensar Vakfı’nın Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, bu cezanın yetersiz olduğunu, M. B.'nin idam edilmesi gerektiğini söyledi.
Durum bu...
Ancak buna rağmen birileri hâlâ Ensar Vakfı'ndaki herkesi tecavüzcü sapık gibi gösteren açıklamalar yapmaya devam ediyor.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.027 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.276 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar