Tamam parti kapatılmasın ama!...

Sosyal medyada ve internet sitelerinde izledim. Şanlıurfa Ceylanpınar’da sözde kadınlar günü programı adı altında bir etkinlik düzenlenliyor. Etkinliğe katılan HDP'li milletvekili Saliha Aydeniz kadın...

Sosyal medyada ve internet sitelerinde izledim. Şanlıurfa Ceylanpınar’da sözde kadınlar günü programı adı altında bir etkinlik düzenlenliyor.

Etkinliğe katılan HDP'li milletvekili Saliha Aydeniz kadın haklarını falan bir kenara bırakıp, Abdullah Öcalan'ı övmeye ve PKK propagandası yapmaya başlıyor.

Tam o anda karşısına bir polis dikiliyor.

Önce nezaket içinde, "Buna izin vermeyeceğini" söyleyip uyarıyor. PKK yardakçısı olan kadın propagandasına devam edince alnı öpülesi polis aralarında 20 sandim mesafe kalacak şekilde yaklaşıp daha sert sözlerle müdahale ediyor.

O da olmayınca tüm Türkiye'nin hislerine tercüman olacak bir konuşma yapıyor isimsiz kahraman. 

"Burası Muz Cumhuriyeti değil. Burada PKK terör örgütü propagandası yaptırmayacağım. Anladın mı? Ögrütü öven konuşma yapamazsın burada, yaptırmam" diye haykırıyor.

HDP'li kadın vekil "Bağırma, bana bağıramazsın" diye önce direnmeye çalışıyor ama ardı ardına tokat gibi gelen sözler üzerine pes ediyor ve kuyruğu kıstırıp alandan uzaklaşıyor.

Buna benzer onlarca olay Türkiye'nin dört bir yanında yaşanıyor. HDP adına seçim çalışması yapan vekillerin eksiksiz noksansız tamamı gittikleri yerlerde terör örgütü PKK'nın propagandası yapıyor.

İş öyle bir noktaya geldi ki artık bazı HDP seçim bürolarına...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.841 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar