Size bir sır vereceğim!

Geçtiğimiz hafta Hadi Özışık ile birlikte MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettik.

Niyet ve plan yarım saatlik bir görüşme üzerine kurulmuştu. Ancak gerek hoş sohbetin keyfi gerekse Sayın Bahçeli'nin siyasetle ilgili kimsenin bilmediği konuları anlatması nedeniyle iki saate yakın sürdü görüşmemiz.
Sayın Bahçeli'nin şahsıyla, partisiyle ve özellikle de Erdoğan'la ilgili anlattığı bazı şeyler var ki dinlerken ne hissettim biliyor musunuz?
"Bu insanlar bu kadar dehşet verici bilgilere sahipken ve bu kadar çok sorunla boğuşurken geceleri nasıl uyuyabiliyor?" diye düşündüm.
Bir kez daha anladım ki biz, siyaset diye bizlere ulaşan bazı ufak tefek bilgileri konuşuyoruz. Devleti yöneten siyasetçilerin perde arkasında yaşadığı olaylar ve sıkıntılar öyle her insanın kaldıracağı türden şeyler değil.
Sayın Bahçeli'nin görüşmede altını özellikle çizdiği bazı hususlar vardı. Bu hususlardan bazılarını sizinle paylaşmam doğru olmaz. 
Ama gördüğüm ve anladığım şu ki...
Bedeli ne olursa olsun, Erdoğan'ı yalnızlığa terk etmek gibi bir düşüncesi yok MHP liderinin. "Geçmişte AK Parti hakkında ne demişsem arkasındayım ama Erdoğan'ın yalnızlığını ayrı bir yere koyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'nın düşmesi, milletin devletin düşmesi anlamına geldiği için yanındayım" diyor.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum