Siz kim, ilkeli olmak kim!..

AK Parti’yi bitirme hayaline kapılan CHP’de sular durulmuyor. Gerek İYİ Parti ile açıktan, HDP ile gizliden yapılan ittifak nedeniyle gerekse Kılıçdaroğlu başka isimlerle yola devam etmek istediği için CHP'den aday...

AK Parti’yi bitirme hayaline kapılan CHP’de sular durulmuyor. Gerek İYİ Parti ile açıktan, HDP ile gizliden yapılan ittifak nedeniyle gerekse Kılıçdaroğlu başka isimlerle yola devam etmek istediği için CHP'den aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanları bir bir DSP'ye geçmeye başladı.
CHP’den kopuşun fitilini Mustafa Sarıgül ateşlemişti hatırlarsanız. Onu, bir dönem HDP’de milletvekilliği yapan Celal Doğan izledi.
Liste bu aşamadan sonra uzadıkça uzadı.
Gaziantep'te üç dönem belediye başkanlığı yapan eski HDP Milletvekili Celal Doğan, Çankaya Belediye Başkanı CHP'li Ali Haydar Yılmaz, 3 kez Silivri Belediye Başkanı seçilen Selami Değirmenci, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Eski CHP Antalya Milletvekili ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Yıldıray Sapan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Sarıgül’ü takip eden isimler oldu.
Bitmedi…
Adana’da CHP'li Celal Güven aday gösterilmeyince, DSP'ye geçip Sarıçam belediye başkan adayı oldu. Seyhan ve Çukurova'da önceki dönemlerde belediye başkanlığı yapan ve daha önce CHP'den büyükşehir başkan adayı olan Yıldıray Arıkan, İzmir Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da DSP’ye geçti ya da geçiyor.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.998 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.839 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.927 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar