Seçmen taşıma işini kim yapıyor?

    Kaybedilen her seçim sonrası uçan mühür, taşınan seçmenler, sahte oy pusulaları gibi yalanları servis eden CHP’liler sezonu bu kez erken açtı. Nice zamandır muhalefeti destekleyen kimi yazarlar AK...

    Kaybedilen her seçim sonrası uçan mühür, taşınan seçmenler, sahte oy pusulaları gibi yalanları servis eden CHP’liler sezonu bu kez erken açtı.

Nice zamandır muhalefeti destekleyen kimi yazarlar AK Parti'nin bazı il ve ilçelerde "seçmen taşıma" usülüyle önümüzdeki seçimlerde hile yapacağını yazıp duruyordu.

Ne hikmetse bu yazılar aniden bıçak gibi kesiliverdi.

Neden dersiniz?

Çünkü iddiaları yüzde yüz doğru çıktı!

Ama bir farkla...

"AK Parti hayali seçmen kayıtları yapıyor" diyen CHP'nin bizzat bu hileye başvurduğu ortaya çıktı. Gözden kaçıranlar için elde edilen delilleri ve itirafları saymakta yarar var.

İstanbul Büyükçekmece'de sahte seçmen kaydı yaptığı için tutuklanan nüfus memuru, kendisini göreve CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı'nın yerleştirdiğini itiraf etti.

Belediyede zabıta olarak çalışırken, 2 yıl önce İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde geçici olarak görevlendirilen Özgür S. isimli kişinin, boş dairelere 354 seçmen kaydı yaptığı ortaya çıkmıştı. 

Bu kişinin ilçedeki boş konutlara 354 kişinin sahte adres kaydını yaptığı ortaya çıktı. 49 seçmenin kayıtlı olduğu binada in cin top oynadığı da...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.998 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.839 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.927 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar