Sayın Devlet Bahçeli haksız mı?

İtiraf edeyim, salı günlerini iple çekiyorum. Hangi lider hangi konulara değinecek, kim kime sataşacak, kim kime hangi lafı sokacak diye merakla bekliyorum.Ama en çok Bahçeli'yi izlemeyi seviyorum. Söz seçmedeki hünerine ve hak...

İtiraf edeyim, salı günlerini iple çekiyorum. Hangi lider hangi konulara değinecek, kim kime sataşacak, kim kime hangi lafı sokacak diye merakla bekliyorum.
Ama en çok Bahçeli'yi izlemeyi seviyorum.
Söz seçmedeki hünerine ve hak edenin suratında Osmanlı tokadı gibi patlayan laflarına bayılıyorum.
Dün Meclis Grup Toplantısı'nda yine 24 ayar altın ayarında bir konuşma yaptı.
Önce OHAL'in kaldırılması tartışmalarına değindi.
"Koro hâlinde ‘OHAL kalksın’ diyenler, kaosa alkış tutan, kripto damara göz kırpan şuursuz ve sorumsuz zihniyetlerdir. Normal şartlarda değiliz ki OHAL’i kaldıralım. Tehdit geçmedi ki OHAL’e son verelim. CHP’sinden TÜSİAD’ına, AB’sinden BM’ye kadar OHAL’e karşı gelenler, öncelikle Türk milletinin beka meselesini kavrayamayan, kavramak gibi dertleri de olmayan maksatlı çevrelerdir" diyor.
Birileri, "Bahçeli önceleri böyle konuşmuyordu. Sanki bir MHP'li değil de AK Partili konuşuyor. Ne oldu da böyle ağız değiştirdi?" diye soruyor.
Biz bunun adına ağız değiştirme değil, millî duruş diyoruz. Mesele bayrak olunca, vatan ve millet olunca bir ağızdan konuşuyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar