Savaşa hayır!

Yine aynı şey oldu. Terör örgütünün kökünü kazımak için Fırat'ın doğusuna girme kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren ne kadar siyasetçi, sanatçı ve gazeteci var ise hepsi linç yemeye başladı.

Düne kadar "tapındıkları" Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar, "Ülkemin yanındayım, dik dur eğilme" dedi diye iki gündür dünyanın küfrünü, hakaretini yiyor. Aleni bir şekilde, "Sen niye PKK'nın karşısına geçip Erdoğan'ın yanında yer aldın" diyorlar.
Ve yine aynı şey oldu...
Mehmetçik şehit edilirken kılı kıpırdamayan ne kadar işe yaramaz ve gereksiz insan var ise hepsi televizyonlara, gazetelere ve sosyal medyaya üşüştü, "Savaşa Hayır" nutukları çekmeye başladı. 
Takip ettiniz mi bilmiyorum.
Dün bir sanatçı müsveddesi boş zamanını "Savaşa Hayır" diyerek geçirmek istemiş olacak ki sosyal medyada, "Bıkmadınız, usanmadınız yıkmaktan. Sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim" diyerek terör örgütüne dolaylı yollardan destek mesajı attı.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 4 yorum