Sahibinden kiralık 15 vekil!

AK Partili belediye başkanları Erdoğan'ın talimatıyla istifa ettiğinde ne diyordu Kemal Kılıçdaroğlu?.. Hatırlatayım..."Seçilmiş belediye başkanlarının bir kişinin talimatı ile görevden...

AK Partili belediye başkanları Erdoğan'ın talimatıyla istifa ettiğinde ne diyordu Kemal Kılıçdaroğlu?..
Hatırlatayım...
"Seçilmiş belediye başkanlarının bir kişinin talimatı ile görevden alınması demek, milletin iradesini yok saymaktır. Milletin iradesini de ancak bir diktatör yok sayabilir" diyordu. 
Peki bunu söyleyen adam ne yaptı önceki gün?
Meral Akşener ile girdisi çıktısı 5 dakika süren bir görüşme yaptıktan sonra CHP'nin orta yerinde modern bir köle pazarı kurdu. 15 milletvekilini kapalı kapılar ardında yapılan pazarlık gereği başka bir partiye sattı!
Ya da kiraladı…
Bir önceki yazımda da söyledim. 15 vekil, İyi Parti seçime girsin diye verilmedi. Parti sözcüsü Aytun Çıray "Biz zaten 10 Haziran tarihi itibariyle seçime girmeye hak kazanıyorduk" diye açıklama yaptı.
Yargıtay, İyi Parti'nin seçimlere gireceğini belirterek ismini listeye ekledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldığı bir canlı yayında İyi Parti'nin seçimlere katılacağını duyurdu.
Peki bu transferler neden yapıldı?
Söyleyeyim...
İyi Parti'nin hazine yardımı alabilmesi için yapıldı. Yani bir başka deyişle CHP ve İyi Parti el ele verdi, yolsuzluğun kanuni yolunu buldu!
Mesele bundan ibaret...
15 milletvekilinin transferinden sonra yapılan yorumlara şöyle bir göz attım. 
Vay, vay, vay...
Vay anam vay...
Hepsi mutlu suratlarını takınmış hâlde nasıl rüzgâr yapıyor anlatamam.
"İşte şimdi bittin AKP" demeler, "Asena geliyor, savulun" diye nara atmalar, ayinler şölenler törenler falan...
Sıyırdınız mı birader? 
Bugüne kadar esamesi okunmayan adamlar CHP'de ne yaptı ki İyi Parti'de ne yapsın birader?
Futbol deyimiyle…
Adamların bonservisi CHP'de olacak ama satın alma opsiyonu olmak şartıyla İyi Parti'de kiralık oynay...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.998 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.839 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.927 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar