Peki, PKK terör örgütü müdür canım?

Türkiye'nin beş gün içinde, dünyanın iki süper gücü olarak bilinen Amerika ve Rusya'yı masaya oturtup istediği sonuçları söke söke alması zafer değilmiş... Muhalefetimiz öyle diyor...

Enteresan olan şu ki bütün dünya medyası "Türkiye büyük zafer kazandı" diyor. Amerika, Avrupa Birliği, Arap Birliği gibi devler birbirine düşmüş durumda. Neredeyse hepsi ağız birliği etmişçesine "Türkiye bu sonuçla bölgede artık süper güç olduğunu kanıtladı" diyor. 
E, biz de buradan, yani Türkiye penceresinden bakınca hakikaten büyük bir zafer elde edildiğini görüyoruz. Demek ki ortada ismini koymamız gereken bir durum var. O durum da şudur ki "Türkiye zafer kazanmadı" diyenler meseleye YPG ve PKK'nın penceresinden bakıyor, terör örgütünün hâletiruhiyesi ile konuşuyor.
Zaten bunu da hiçbir zaman inkâr etmediler. Hatta YPG ve PYD'yi terör örgütü olarak görmediklerini de gözümüzün içine baka baka söylediler.
"Yok öyle bir şey, iftira atma" diyenler çıkacaktır muhakkak.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum