Lütfen birazcık susun!

Müsaade ederseniz, bugün size Barış Pınarı operasyonu üzerinden bir tablo çizeceğim. Türkiye, 7 düvele rağmen sınırının dibinde kurulmaya çalışılan terör devletini yok etmek için tarihinin en büyük terör operasyonunu yapıyor.

7 düvel dememiz boşuna değil elbet.
Kimdir bu 7 düvel, tek tek sayalım.
Amerika, yıllardır para ve silah yardımı yaptığı terör örgütünü Türklerin elinden en azından az zayiatla kurtarabilmek için sabah akşam tehditler savuruyor. Biri, "Çok fazla vurursanız ekonominizi çökertirim" diyor, diğeri yaptırım uygulayabilmek için bir yerlerini yırtıyor. 
Avrupa Birliği de tıpkı Amerika gibi, "Eğer Suriye'den çıkmazsanız size yaptırım uygularız" diye sopa sallıyor.
Avrupa Birliği'nden çıkmak isteyen İngiltere, Türkiye'nin bölgede olmasına hepten karşı zaten.
Almanya, Türkiye'ye silah satışını durdurduğunu söyleyerek başka bir ambargonun haberini veriyor.
Fransa, bütün Avrupa ülkelerinin birlik olup Türkiye'nin karşısına dikilmesi için oradan oraya koşturuyor. Cumhurbaşkanı Macron'un gözü öyle bir dönmüş ki adam kazan dairesi gibi yanan ülkesinin hâlini görmüyor, "Türkiye'yi ekonomik olarak nasıl batırırım?" diye kafa patlatıyor. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.509 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.025 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.273 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum