Kul Ahmet!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ekibi oturup içinde bana da hakaret edilen bir video klip hazırlamış.Video klipte Ahmet Davutoğlu'ndan bahsedilirken arka fonda Barış Manço'nun "Kul Ahmet" şarkısı kulaklarımıza çalınıyor.

"Tanrı bütün kullara, rızkını dağıtırken" diyen işinde gücünde insanlar ekrana geliyor. "Kimi sırt üstü yatar" bölümü çalınırken bu kez Yiğit Bulut'un göbekli hali ekrana yansıyor.

Berat Albayrak'tan, "Kimi boşta gezerken" diye bahsedilirken, ekrana tekrar Ahmet Davutoğlu geliyor ve "Kul Ahmet erken kalkar, haydi ya nasip derdi" dizeleri eşliğinde övgülere boğuluyor.



Cami görüntüleri, parklarda oynayan çocuklar ve Davutoğlu'nun Ekrem İmamoğlu vari kucaklaşmaları. Şeyma Subaşı'nın söylediği gibi, soğanı bile ağlatacak görüntüler...

Sonra hakaret kısmına geçiliyor.

Ertuğrul Özkök, Yılmaz Özdil, Hilal Kaplan ve şahsımın görüntüleri ekrana geliyor. Benimle ilgili atılan ve şu anda mahkemelik olan "Düttürü Süleyman" başlıklı bir gazete manşetini özellikle alıp ekrana taşımışlar.

Kavgalı oldukları gazeteciler arasında sanırım en büyük karın ağrısı olarak beni gördüklerinden olsa gerek. 

Sebebini daha önce paylaşmıştım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bitirme planlarına beni de dahil etmek...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.841 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar