İzmir’de büyük sürpriz yaşanabilir!

Geçtiğimiz hafta sonu, AK Parti'nin seçim startını verdiği İzmir'deydim. İl Kongresi öncesi sokakları dolaşma ve halkın nabzını tutma imkânı buldum. Başbakan Binali Yıldırım'ın Belediye...

Geçtiğimiz hafta sonu, AK Parti'nin seçim startını verdiği İzmir'deydim. İl Kongresi öncesi sokakları dolaşma ve halkın nabzını tutma imkânı buldum.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyduğu dönemde, İzmir'de iki-üç ay bulunma şansım olmuştu.

Enteresandır...

Şehir, o günleri gölgede bırakacak bir heyecan içinde. Doğu ve Batı şehirlerinde neredeyse hiç duymadığım Meral Akşener ve İyi Parti ismi sık sık kulağıma çalındı.

Bugüne kadar CHP'ye oy verenler, AK Parti'ye karşı İyi Parti'ye oy vereceklerini söylüyor. Ortaya çıkan tablo, İzmir'de CHP'den ciddi bir kopma olacağını gösteriyor.

İyi Parti'ye verilecek oy miktarının ne olacağını kestirmek güç ancak eğer 3-4 puanlık bir kayma olursa, bu durum ortaya yeni sürprizler çıkarabilir.

Nedenini şöyle anlatayım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.841 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar