İyi ki doğdun Ömer!

Belki de pek çoğunuz bugün benden siyasi bir yazı bekliyorsunuz. Ama ben bunu yapmayacağım. Ben bugün bize kan hakkıyla, can hakkıyla bir vatan bırakan Ömer’i hatırlatmak istiyorum.Dün Ömer’in doğum...

Belki de pek çoğunuz bugün benden siyasi bir yazı bekliyorsunuz. Ama ben bunu yapmayacağım. Ben bugün bize kan hakkıyla, can hakkıyla bir vatan bırakan Ömer’i hatırlatmak istiyorum.

Dün Ömer’in doğum günüydü. Geçtiğimiz yıl bugün içimden geldiği gibi kutlamıştım doğum gününü. Kınamayın ama bu yıl da aynı şeyi yapmak, aynı yazıyı olduğu şekliyle paylaşmak istiyorum.

Açıp tekrar o videoyu izledim. Her halini, her hareketini bir kez daha büyük bir titizlikle inceledim.

Uzunca bir koridorun orta yerinde yürüyüp duruyor aslan parçası! Telefon kulağında, gözü kapıda...

Belli ki Zekai Aksakallı Paşa ile konuşuyor.

Belli ki Zekai Paşa, "Semih Terzi oraya geliyor. O bir haindir. Kapıdan girdiğinde vur o haini! Yalnız hakkını helal et, bu işin sonunda şehit olmak da var" diye son emrini veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.998 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.839 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.927 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar