İttifak çatırdıyor!

Eylül ayının 11'inde "Size bir sır vereceğim" başlığıyla yazdığım yazıda aslında kimsenin dikkatini çekmeyen bir gelişmeye dikkat çekmiştim.

Kısaca özetlemem gerekirse:
"AK Parti'den kopanlar parti kurduktan sonra Ankara'da hiç kimsenin aklına hayaline gelmeyen gelişmeler yaşanabilir. ‘Bu partiler kurulduktan sonra yanımıza gelecekler ve ittifakımıza dâhil olacaklar’ diye düşünen muhalefet partileri fazla heyecan yapmazsa iyi olur diye düşünüyorum.
Hatta...
İsminin HDP ile yan yana anılmasından dolayı rahatsızlık duyan İYİ Parti'nin orta vadede Millet İttifakı'ndan ayrılması ve Cumhur İttifakı'na dâhil olması da kimseyi şaşırtmasın!.. 
Sayın Cumhurbaşkanı ile Sayın Meral Akşener’in 30 Ağustos resepsiyonunda bir araya gelmeleri ve samimi bir sohbet sergilemeleri nedeniyle söylemiyorum bunu. Öğrendiğim ve doğruya yakın olduğunu tahmin ettiğim bazı duyumlar var. Şimdilik bu kadarını söyleyeyim" demiştim.
Yazının üzerinden 20 gün geçti. 
Dikkat ediyorum, herkes yaşanan gelişmeleri, "Ne oluyor yahu?" şaşkınlığıyla takip ediyor.
Bir kez daha cevap vereyim.
PKK ile içli dışlı olan HDP'nin CHP ile kurduğu gizli saklı ittifak, İYİ Parti içindeki ülkücüleri ve vatanseverleri iyiden iyiye rahatsız etmeye başladı. Ve bu rahatsızlığı dile getirme görevi İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’na verildi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 6 yorum