İmamoğlu’nun adamı neler söylüyor böyle!..

Kimse Ekrem Bey'in bu algılarını, bu yalanlarını, bu ayak oyunlarını ve bu usulsüzlüklerini konuşuyor mu? Konuşmuyor! Peki bu adam, bu kafayla bir sonraki seçimi kazanır mı? Hiç merak etmeyin.

Beni takip eden kardeşlerim, özellikle sosyal medyada yürütülen algı operasyonlarına yönelik bir takıntım olduğunu fark etmiştir.

Yıllardır bunun önüne geçmek için mücadele eder dururum.

Belki birileri "Küçük akıntılarla uğraşma" diye bana kızıyordur. Ancak şunu bilirim ki büyük akıntıların destek kaynağı küçük akıntılardır. O küçük akıntıların önünü kesmediğinizde, büyük akıntılar bir sele dönüşür ve önüne gelen her şeyi silip süpürür.

Bunu niye söylüyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi hayatını algı üzerine kurduğuna bin kez şahit olduk. Bugün bile bu algı operasyonlarını sürdürmeye devam ediyor.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar