İftira yazarlığı...

Medyada yazılarını arayarak bulup, okuduğum yazarlardan biriydi Saygı Öztürk. Çıldırmışlık derecesinde yazılar yazan kronik Erdoğan düşmanı yazarların olduğu muhalif medyada sözüne itibar ettiğim, "Belgesiz yazmaz" dediğim biriydi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile eşi Ali Ayvazoğlu hakkında bir yazı yazdı, kendini kendi eliyle rezil rüsva etti!..
Allah şahit, ben böyle bir yazı yazsam, insan içine çıkacak yüzü bulamam kendimde. Hele hele bir yazıdan sonra bu kadar ağır tepki gelse...
Ne bileyim...
Büyük bir kesim, toplu hâlde "Namussuzca yazdın" dese, "Haysiyet cellatlığı yaptın, bel altı vurdun" dese, yazdıklarımı baştan sona yalanlasa kalemi kâğıdı bırakır arkamı döner giderim. 
Ya da...
Ya da bu sözleri hak etmediğimi, namussuzluk yapmadığımı, haysiyet cellatlığı yapmadığımı, bel altı vurmadığımı, belgesiz ve delilsiz yazmadığımı ispat ederim.
İkisini de yapmadı Saygı Öztürk...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum