Hodri meydan, önden buyurun!

Ahmet Davutoğlu ve ekibinin gerçek yüzünü anlattığım CNN Türk'teki programın videosu bir haftadır sosyal medyada elden ele dolaşıyor.

"Süleyman Özışık'tan ortalığı karıştıracak iddialar. İşte Davutoğlu'nun ihanetleri" notuyla paylaşılan video sonunda ulusal medyaya da düştü.
İyi de birader ben bu açıklamaları yeni yapmıyorum ki...
Üç yıl önce Habertürk'te bu konuyu daha geniş şekilde anlattım. İki yıl önce aynı kanalda bir kere daha anlattım. Youtube üzerinden yayın yapan bireysel kanalımda anlattım, Hadi Özışık ile yaptığımız Youtube canlı yayınlarında anlattım.
Yetmedi, kendi köşe yazılarımda anlattım.
Nereden bakarsanız bakın, en az on kere anlatmışımdır bu hadiseyi...
Düne kadar Ahmet Davutoğlu ve ekibi AK Parti'den ayrılmadığı için bu işin üstünü örten isimler daha yeni uyandı.
Sabah gazetesi ve yazarları ve tabii televizyonları konuyu daha yeni yeni ele almaya başladı. Hâlbuki ben onlara yapılmak istenen bir itibar suikastından bahsediyordum ama Hilal Kaplan ve Melih Altınok hariç kimse bu işin üstünde durmuyordu. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar