Hadi şimdi konuşun!

“Oğlumu HDP dağa kaçırdı” diyen Hacire Ana'nın HDP parti binası önünde başlattığı oturma eylemi sonuç verince benzer eylemler yaşanmaya başlandı.

Hacire Ana'dan sonra Çetinkaya Ailesi de aynı gerekçeyle HDP binası önünde eylem yaptı. 
Dikkatinizi çekerim!
Remziye Akkoyun isimli anne, 10 yaşındaki küçücük çocuğunun HDP'nin yardımıyla dağa kaçırıldığını söylüyor. 
Biçer ailesi de oğulları Mustafa Biçer'in aynı yöntemlerle HDP'li bazı il yöneticilerinin yardımıyla dağa götürüldüğünü belirtiyor. 
Eylemlerin iyiden iyiye yaygınlaşması üzerine HDP il yöneticileri, parti binasının kepenklerini indirip kayıplara karıştı. 
er şey bu kadar ayan beyanken, "Bu anneler neden çocuklarını PKK'nın elinden kurtarmak için HDP binasının önünde oturuyor?" diye sormak aptallık olur değil mi?
Çünkü; HDP'nin il ve ilçe teşkilatları, terör örgütü PKK'nın askerlik şubesi gibi çalışıyor. Ve HDP Diyarbakır İl Teşkilatı'nda bu işin önderliğini düne kadar kim yapıyordu biliyor musunuz? 
Hani şu görevden alınıp yerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı vardı ya? 
İşte o yapıyordu!
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum