Hadi bu soruya cevap verin!

Sokak söyleşileri yapan televizyon kanalı vatandaşa, Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak?" sloganını sordu. Vatandaş soruya, içinde cevap barındıran müthiş soruyla cevap verdi:

"Yahu ne güzel olacak arkadaş? Bunların yönettiği yerlerde ne güzel oldu ki İstanbul güzel olsun?" dedi.
Bizim en başından beri sormamız gereken soru işte buydu.
11 büyükşehir, 10 il ve 191 ilçede görev başındalar. Hadi bize "Yahu adamlar geldi, her şey çok güzel oldu" dedirten bir tane il, bir tane ilçe ismi söyleyin?
Lafa gelince İzmir'i dünyanın en gelişmiş ve en güzel kenti olarak ilan ediyorlar değil mi?
Ama "En güzel kent" dedikleri yerde insanlar içecek su bulamıyor. Bizim 1990'lı yıllarda İstanbul'da yaşadığımızı bugün İzmirliler yaşıyor. Açın internetten "İzmir'de su kuyruğu" diye araştırın, utanç görüntülerini görün. 
Kuyruktaki insanların acınası hâlini görseniz, Beşar Esad'ın Suriye'si sanırsınız!
Metro desen facia!
İZBAN diye bir şey yapmışlar, binmeye utanırsın. Haftada en az ama en az bir kez bozulduğu haberini alırsın. İnsanlar bozuk olmadığı zamanlarda İZBAN'a binmek için birbiriyle çatışıyor.
"Hadi canım" demeyin!
Açın internetten, "İzban'da kavga, İzban'da dehşet anları" diye araştırın, bulursunuz o görüntüleri... 
Havası desen, affedersiniz ama bazı bölgelerinde, helada olmayan kokuyu içine çekmek zorundasın. Hele bir de yağmur yağdı mı koca şehir saniyesinde Venedik'e dönüşüyor!
Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Aydın, Muğla, Burdur, Yalova, Zonguldak, Sinop, Giresun ve Hatay'da yıllardır işbaşındalar.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.508 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.025 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.273 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum