Gül ve Davutoğlu’nun parti kurma meselesi…

Abdulkadir Selvi, Abdullah Gül'ün parti kurma aşamasında olduğunu ve Ali Babacan'ı kuracağı partinin başına geçireceğini söyleyince ortalık fena hareketlendi. Dün CNN Türk'te yine Abdulkadir Selvi'nin...

Abdulkadir Selvi, Abdullah Gül'ün parti kurma aşamasında olduğunu ve Ali Babacan'ı kuracağı partinin başına geçireceğini söyleyince ortalık fena hareketlendi.

Dün CNN Türk'te yine Abdulkadir Selvi'nin katıldığı bir programda bu mesele tartışıldı. Konuklardan Gürkan Hacır, "Kusura bakmayın ama ben bu konuyu geçen hafta söylediğimde kimse inanmıyordu" diye hava attı haklı olarak.

İzlerken gülümsedim.

Gülümsedim çünkü Gül'ün parti kurma hazırlığı yaptığını, Ali Babacan ve eski AK Partililerle hareket ettiğini bundan neredeyse iki yıl önce dile getirdim.

İzleyenler hatırlayacaktır.

Türkiye 2017 yılındaki referanduma giderken, Habertürk ekranında Abdullah Gül'ün Doğu ve Güneydoğu’daki aşiretler başta olmak üzere bazı STK temsilcileriyle de gizliden gizliye görüştüğünü inkar edilemez delillerle ortaya koymuştum.

Sonra aynı şeyleri NTV ve TGRT Haber'de de tekrarladım. Yetmedi, bu konuyla ilgili Türkiye Gazetesi ve İnternet Haber’de 6 iddialı yazı yazdım. 

Hatta yaklaşık bir ay önce yine Habertürk'te, "Gül'ün parti kurma işi neden uzadı?" sorusuna, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti'nin kaybetmesini bekledi. İstediği olmayınca yerel seçimleri bekleme kararı aldı" dedim.

Durun, daha bitmedi.

Yine bundan bir süre önce Abdurrahman Dilipak ile aynı günlerde benzer...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.841 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar