Gezi ile 15 Temmuz karışımı gibi bir şey istiyorlar!

Canan Kaftancıoğlu Boğaziçi'ndeki eylemin startını da veriyor. WhatsApp grupları üzerinden gönderdiği mesajlarda elemanlarına nasıl terör estireceklerini ve polise nasıl saldıracaklarını tek tek anlatıyor ki bu konuşmalar sosyal medyada elden ele dolaşıyor.

Türkiye'nin yakın tarihini bilenler, kanlı biten pek çok eylem veya ayaklanmanın üniversiteler üzerinden başlatıldığını bilir.

Bunu iyi bilen kirli eller yine ve yeniden devreye girmiş görünüyor. Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör ataması bahanesiyle başlayan eylemlere dikkat edin. 

Aynı kirli elleri, aynı kara suretleri göreceksiniz.

Bu eylemleri adım adım tezgâhladılar. Nasıl tezgâhladıklarını size tane tane anlatayım...

İstanbul seçimlerinin yenileneceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Hemen ardından CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, "Kaynayan kazan taşmaz mı, sandıkları aşmaz mı, seçmenin oyunu yok sayan darbeyle buluşmaz mı?'' diyerek hükûmeti asker üzerinden tehdit etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar