Geçmişi yaşamak...

Hayatımızı avuçlarının içine alıp, suyu çıkıncaya kadar sıkan zalimlerle çarpışa çarpışa geldik bugünlere… Allah, o kahır günlerini bu ülkeye bir daha...

Hayatımızı avuçlarının içine alıp, suyu çıkıncaya kadar sıkan zalimlerle çarpışa çarpışa geldik bugünlere…

Allah, o kahır günlerini bu ülkeye bir daha göstermesin.

“Bin yıl sürecek” dedikleri bir 28 Şubat yaşadık. Şimdilerde, “Hırsızlık var, yolsuzluk var” diyenler binlerce insanın hayatını gündüz gözüyle çalıp götürdü. O devrin öğrencileri sırf başları örtülü diye okullara alınmadı. “Eğitim hayatımızı elimizden almayın” diyenler okul önlerinde başörtülerinden tutulup yerlerde sürüklendi.

Vatani görevini yaparken şehit düşen oğlunun şehadet beratını almak için geldiği askeriye kapısında, vebalı muamelesi görerek kovulan anneler tanıdım. İki dağ arasında terör örgütüyle çatışırken, eşinin başı kapalı olduğu gerekçesiyle TSK’dan ihraç edilen kahramanlar tanıdım.  

Merhum babamı yolda durdurup, “Amca bu kadar uzun sakal bitlenir” diye aşağılayan polisler tanıdım. Annemi, acı içinde inleyerek geldiği Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde çarşaflı olduğu gerekçesiyle geri gönderen hastane personelleri tanıdım.

Onun için nefret ederim Haydarpaşa Numune Hastanesi isminden…

Sadece 28 Şubat değildi sıkıntımız.

...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.841 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.949 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar