Gazozumuza ilaç da atacak mısınız?

Size göre; Marmaray'a, Avrasya'ya, İstanbul Havalimanı'na, Çanakkale Geçidi'ne, Kanal İstanbul'a, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü'ne lüzum yok.

Size göre; hızlı trene, metroya, metrobüse, duble yollara, ucu bucağı görünmez tünellere ve şehir hastanelerine ihtiyaç yok.
Size göre MİT'in şeffaf olması ve yaptığı her işi kamuoyu ile BBG evi gibi paylaşması gereklidir. Bunu yapmayan MİT'in kapısına kilit vurulmalıdır ya da en azından bütçesi sıfırlanmalıdır.
Çünkü size göre, devletin kendine ait mahrem bilgileri olmamalıdır.
Size göre TRT başta olmak üzere, ülkenin millî ve manevi değerlerini savunan bütün gazete ve televizyonlara el konulmalıdır.
Çünkü size göre, sizi öven medya laik, bağımsız ve özgür medyadır. Sizden başkasını öven medya havuzdur, yandaştır, yalakadır.
Size göre devletin mahrem bilgilerini FETÖ'ye ve Avrupa'ya sızdıran Can Dündar isimli hain, yazardır. Kalemiyle darbeye ve darbecilere zemin hazırlayan Ekrem Dumanlı, Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan da yazardır. "Ben PKK'nın yerinde olsam ramazan ayında saldırırım" diyerek terör örgütüne yol yordam gösteren Emin Çölaşan zaten yazarların şahıdır!
Ama bunu yapmayan gazeteler paçavradır, bunu yapmayan gazeteci ve yazarlar aklını kiraya vermiş, kalemini satmış hainlerdir.
Aynı şekilde sizi öven sanatçılar demokrat ve aydındır. Sizin dışınızda birini öven sanatçılar saray yanaşması, yalamadır.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum