Erdoğan bu seçimi hükmen kazanır

Hepimiz sabırsızlıkla CHP'nin adayını açıklamasını bekliyorduk. Yani en azından tek aday açıklanacağını sanıyorduk ama sürüsüne bereket... Karşısında kamerayı gören...

Hepimiz sabırsızlıkla CHP'nin adayını açıklamasını bekliyorduk. Yani en azından tek aday açıklanacağını sanıyorduk ama sürüsüne bereket...
Karşısında kamerayı gören adaylığını açıkladı.
Aday olmakla, rezil olmak arasındaki farkı gözetmeden adaylığını açıklayanların sayısı her an artıyor. Olanı biteni izlerken, "Devlet Bahçeli sadece erken seçim kararı almamış. Aynı zamanda bunların aklını da almış" diyorum. 
Tam da MHP liderinin dediği gibi, ortalık cümbüşe döndü baksanıza...
Yani kusura bakmayın ama oturduğu apartmanın yöneticiliğine dahi seçilemeyecek isimlerin Cumhurbaşkanlığı'na aday olması bana normal gelmiyor. İlaç firmaları, çıkardığı ilaçları ilk bunların üzerinde mi deniyor anlamıyorum ki?
Bu nedir ya?
Sözüm ona yüzde 50'yi temsil ettiğini söyleyen bir parti bu hâllere mi düşer? İlkokul birinci sınıfta, sınıf başkanlığına adaylığını koyan bebeler bile bu kadar komik olmaz kardeşim.
Adaylara bakar mısınız?
Didem Engin isimli milletvekili, "Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık tabloya ışık tutacak bir yol haritasıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden Cumhurbaşkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum" diyor.
Eminim ki birazdan "Bu kimmiş ya?" diyerek adını aratacaksınız çünkü hanımefendiyi sadece saçlarını örme tekniği sayesinde tanıyoruz. Bunun dışında Meclis'te altına imza attığı bir icraatı yok.
Peki ya Öztürk Yılmaz'a; daha doğrusu nam-ı diğer "Muhasebeci Kenan"a ne demeli? 
Bir arkadaşım arayıp bana haberi verdiğinde, "Hayır ya bu bir şaka olmalı. Birileri, gerilen siyasi ortamı yumuşatmak için uydurmuştur" dedim.
Ciddi ciddi aday olmuş ya! 
"Hesap uzmanı"ndan bir şey olmayınca, "muhasebeci"ye düştü bu işler demek ki...
"Artık kenardan aday olunmaz, tavşan aday olunmaz, burası er meydanıdır. Bunu alabilecek insanların çıkması gerekiyor. 47 yaşındayım, hayatımda hiçbir zaman başarısızlığım olmadı. Bunu başaracağıma sonsuz inanıyorum. Zerre kadar tereddüdüm yok, hiç kimseden korkum, endişem yok..."
Adaylığını bu sözlerle açıklamış!
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.841 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.949 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar