Döneklikte nirvanaya ulaşacak

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu gündeme gelme sorununu çözmüş görünüyor. Başbakanlığı döneminde karşısındaymış gibi davrandığı ne varsa şimdi onları birer birer kutsal ilan ederek gündemde kalmaya çabalıyor…

Düne kadar Beşar Esad'ın karşısındaymış gibi davranıyordu. Şimdi Suriye politikasını eleştirip suçu Erdoğan'ın üzerine boca ediyor.
Düne kadar Gezi iblislerinin karşısındaymış gibi duruyordu. Şimdi onlara selam çakıyor, "Ben de sizin gibi düşünüyordum ama Erdoğan'ı ikna edemiyordum" diyor.
Ve düne kadar Selahattin Demirtaş'ın karşısındaymış gibi davranıyordu. Şimdi "Selahattin Demirtaş'ın içeride olmasını, hapis yatmasını doğru bulmuyorum" diyor.
Selahattin Demirtaş denen eli kanlı katil terörist, vakti zamanında notunu vermiş, Davutoğlu gibileri tarif ederken şunları söylemişti:
"Gün gelecek bizden çok Erdoğan'ı eleştirecekler. Bir günde dönüşecekler. Huyları bu. Dönmek, dönüş yapmak onların tarzı. Göreceksiniz Erdoğan'ın ayağı şöyle bir tökezlesin, gemiyi en başta bunlar terk edecekler.  Şu yalaka tayfasından daha fazla Erdoğan'a saldıran kimseyi bulamayacaksınız. Hepimizin önünde koşacaklar. Erdoğan şunu etti, şu kadar kötülük yaptı diye, şu günün yalakaları o günün yalakaları olacaklar. Sizden ricam bu alçakları affetmeyin." 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum