CHP'yi yönetenlere kan testi

Kendisini, "Biz bu ülkenin sigortasıyız" diye konumlandıran CHP'nin bugüne kadar itiraz ettiği olayları alt alta sıralıyorum. - 15 Temmuz bir darbe girişimi değildir. Bilakis, Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarını...

Kendisini, "Biz bu ülkenin sigortasıyız" diye konumlandıran CHP'nin bugüne kadar itiraz ettiği olayları alt alta sıralıyorum.

- 15 Temmuz bir darbe girişimi değildir. Bilakis, Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarını güçlendirmek için tertiplediği bir tiyatrodur. 

- 15 Temmuz akşamı sokağa Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çıkan kimi AK Partili barbarlar, Türk Askeri'nin kafasını kesmiştir. 

-İktidarımız döneminde, AK Parti'nin darbe tiyatrosunda güneh keçisi olarak belirlediği isimler serbest kalacak, geçmişte Fetö ile iş birliği yapanlar onların yerine hapse girecektir.

- Türkiye daha önceki darbeler döneminde bile böylesine büyük bir baskı rejimi yaşamamış, özgürlükler hiç bu kadar kısıtlanmamıştır.

- Recep Tayyip Erdoğan meşru Cumhurbaşkanı değildir. Kaçak Saray'da oturan bir diktatördür.

- Suriye'deki Beşar Esad ile Mısır'daki Abdulfettah El Sisi ülkelerinde demokrasiyi temin etmeye çalışan ve karşılığı olan liderlerdir. 

- Erdoğan'ın damadı olan Selçuk Bayraktar'ın insansız hava aracı üretmesi kabul edilemez. Bu araçların teröristleri avlaması insan haklarına aykırıdır.

- Can Dürdar, Ahmet Şık, Ekrem Dumanlı gibi isimler gazetecidir. Zaman, Samanyolu, Bugün ve Evrensel gibi yayın organları özgür basını temsil eder. Ülkenin milli ve manevi değerlerini savunan ve aynı zamanda milletin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum