Bunları yazmayalım mı?

AK Parti'nin seçim kaybıyla birlikte parti yöneticileri ve partiye gönül verenler haklı olarak muhasebe yapmaya başladı. Biz de bu köşeden zaman zaman kaybın nedenlerini ve partiye zarar veren olayları ve isimleri dile getirdik.

Getirmez olaydık!
Partinin seçim kaybetmesinin tek sorumlusu olarak bizi gösterecekler neredeyse. Biz yazdıkça partinin altını oyuyormuşuz ve milleti partiden uzaklaştırıyormuşuz.
Öyle diyorlar!
Onlara göre, yazının başına her oturuşumuzda AK Parti'den bal reklamı yapar gibi bahsetmeli, AK Parti tabanının ve milletin isyanına, itirazlarına kulak tıkamalıyız.
Onlara göre, AK Parti'nin içinde olup, kahır zamanlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve milletin yayında yer almayan isimleri deşifre etmemeli, kendi ikbal ve istikbal davasını hak davasının üstünde görenlere dokunmamalıyız.
Onlara göre, millete tepeden bakan kibir abidelerini, kapısını millete kapatan parti yöneticilerini, milletin malını kendi malı gibi kullanan azınlıktaki yöneticileri yazmamalıyız.
Zannediyorlar ki biz işi gücü bırakıp bu tip kişilerin pisliklerini dışarı sızdırmak için zaman harcıyoruz.
Hayır be kardeşim, hayır!
Bu tip şikâyetler, itirazlar bizzat milletin kendisinden geliyor. "Yazın ve partiyi uyarın. Bu iş böyle geldi ama bundan sonra böyle gitmez. Böyle devam ederse bizden partiye oy çıkmaz" diyen milletin bizzat kendisi...
Ne yapalım?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum