Bülent Arınç’a açık çağrı!

Bülent Arınç'ın KHK'lılarla ilgili söylediği her yöne çekilebilecek ucu açık sözlerini tartışıyoruz.Arınç'ın ne dediğini hatırlamakta yarar var.

"KHK bir faciadır. Çevremde o kadar çok bu felaketi yaşayan insan var ki, ben onlara acıyorum, merhamet ediyorum. Aslında onlardan da özür diliyorum. Evime temizlik yapmaya gelen daire başkanlığından ihraç edilmiş kadını gördükçe, eşi polis ihraç edilmiş başka bir polisi gördükçe ben yerin dibine geçiyorum. Ve ben onlara birkaç kuruş fazla vereyim de bir katkım olsun diyorum. Bir benzinliğe gittiğim zaman, bir Danıştay üyesinin pompa tuttuğunu gördüğüm zaman acı duyuyorum. Bir restoranda bulaşıkçı olarak çalışan genel müdür gördüğümde felaket oluyorum. Bütün bunları yaşıyor Türkiye, kimse savunamaz bunu" diyor Sayın Arınç...
Gerçi daha sonra "Ben FETÖ'cüleri değil, FETÖ yöntemiyle mağdur edilenlere dikkat çekmeye çalıştım" dedi ama, geçmiş olsun.
Daha önce defalarca yazdım, tekrar yazayım.
Türkiye'nin en iyi konuşan iki üç hatibini sayın deseler, bunlardan biri Bülent Arınç olur. Lafını özenle, kelimelerini yerli yerince kullanan biridir. Yani öyle konuşup, "Ah ya ağzından kaçtı, gaf yaptı" diyebileceğimiz biri değildir.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 6 yorum