Bülent Arınç sadece Bülent Arınç değildir!

Bülent Arınç'ın Canan Kaftancıoğlu ve Ahmet Türk ile ilgili söylediği sözlere AK Parti içinden de tepki var.Özellikle Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın tepkisi çok sert! 

Yalnız dikkatinizi çekerim. Bülent Turan dediğimiz adam aynı zamanda AK Parti Grup Başkanvekili. Yani öyle Bülent Arınç gibi kendi adına ve kendi başına konuşan biri değil.
Bülent Arınç'a tepkisi de AK Parti adınaydı zaten...
Sayın Arınç kusura bakmasın ama ben bu tartışmada sözleri her ne kadar sert olsa da Bülent Turan'ın haklı olduğu kanaatindeyim. 
Neden?
Öncelikle şunun adını koyalım. Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi biriyse, öyle önüne gelen ekrana çıkıp, "Ben Bülent Arınç olarak konuşuyorum" deme hakkına sahip değil. 
Gördüğü bir yanlış var ise bunu önce Cumhurbaşkanı ile sonra da parti genel merkezi ile istişare eder. İstişare kurulunda olmasının nedeni de bu değil mi zaten?
E, bunu istişareleri yapmadan ekranlarda söylediği her söz kendisi kadar AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanı'nı da bağlar!
Kaldı ki...
Bülent Arınç yaşı itibarıyla AK Parti'nin önde gelen isimlerinden biri. Yani özüyle sözüyle kendinden sonra gelecek olanlara örnek olan biri. AK Partililerin bu konuda kendisini örnek alıp ekranlara çıkarak haldır huldur konuştuğunu düşünsenize...
Bu işin sonu ne olur acaba?
Arınç'ın haksız olduğu ikinci bir nokta daha var.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum