"Biz size efendi olmaya geldik!.."

AK Parti'nin bir bayrak reklamı vardı hatırlar mısınız? Hain bir elin ipini kestiği bayrağın yere düşmemesi için yurdun dört bir yanından insanlar koşuyordu.İlk gelenler bayrak direğine sarılıyor...

AK Parti'nin bir bayrak reklamı vardı hatırlar mısınız? Hain bir elin ipini kestiği bayrağın yere düşmemesi için yurdun dört bir yanından insanlar koşuyordu.
İlk gelenler bayrak direğine sarılıyor, ardından gelenler onların omuzlarına basarak yukarı tırmanıyordu.
Aslında o bayrak reklamı, bu aslında bizim bugünlere gelmemizin de hikâyesiydi. İlk gelenler, davanın sancağı yere düşmesin diye ardından gelenlere daima omuz verdi. Sonra, herkes birbirine omuz verdi ve bugünlere geldik.
Ama daha sonra beklenmedik bir şey oldu.
Arkalardan gelip, omuzlara basarak yükselenlerden bazıları bayrağın ve davanın ipini bırakıp manzaraya kaptırdı kendini. Kendilerinden sonra gelenlere de omuz vermedikleri gibi, altta kalanları hor görmeye, "Sabit dur, konumumu bozuyorsun" diye tekmelemeye başladılar.
O da yetmedi...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum