Bir kişi!..

Yeni Zelanda'daki katliamı samimi duygularla kınamayan kalmadı. Haçlı dediğimiz kesimler bile bu korkunç vahşete dair söyleyebileceği en ağır sözleri söyledi.Tek tek sayayım.Yeni Zelanda Başbakanı, terör...

Yeni Zelanda'daki katliamı samimi duygularla kınamayan kalmadı. Haçlı dediğimiz kesimler bile bu korkunç vahşete dair söyleyebileceği en ağır sözleri söyledi.
Tek tek sayayım.
Yeni Zelanda Başbakanı, terör saldırısını kınamak için başına başörtüsü takıp camiyi ziyaret etti. "Sizi iyi koruyamadık ama söz veriyorum, bundan sonra sizi daha iyi koruyacağız" sözleri ağzından âdeta tökezleyerek çıkıyordu.
Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen “Christchurch’de ibadet ve dua eden insanlara yönelik düzenlenen terör saldırısı korkunç ve barbarca bir saldırıdır. Böyle hain ve gaddarca yapılmış bir saldırı en sert şekilde kınanmalıdır" beyanatı verdi. 
İspanya Dışişleri Bakanı'ndan, "Aşırıcı fanatiklerin şiddeti ve mantıksızlığı, toplumlarımızın değerleri üzerine baskı kurmayı ya da yıkmayı asla başaramayacaktır" açıklaması geldi. 
Müslümanlara yönelik sözleri çoğu kez tepki çeken ABD Başkanı Trump, "Camilere yapılan saldırılar demokrasi ve hoşgörüye yapılmıştır" dedi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar