Binali Yıldırım farkı...

İstanbul'un iki belediye başkan adayı Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu dün ekran karşısına geçti, biri seçimin mundar olduğunu diğeri tam aksini söyledi. Süleyman Özışık kullanılan dile dikkat çekiyor ve Yıldırım ile İmamoğlu arasındaki farkı ortaya koyuyor.

Seçimlerden bu yana hem Binali Yıldırım'ı hem de Ekrem İmamoğlu'nu defalarca izleme imkânı buldum. Dün yaptıkları basın açıklamasından sonra bir kez daha emin oldum ki ikili arasında elli beden kalite farkı var kardeşim. 

Nedenini anlatayım.

Binali Yıldırım tam bir devlet adamı profili çiziyor. Sadece kendisini ilgilendiren İstanbul seçimleriyle ilgili konuşuyor. YSK'nın çalışma alanına girmekten ve sandık kurullarını etki altında bırakmaktan kaçındığı için ekranlardan mümkün mertebe uzak duruyor.

Gereksiz yere ortalığı kızıştırmaya çalışmıyor. Aldığı devlet terbiyesi gereği seçimde yaşanan hırsızlığı dahi, "Usulsüzlük" diyerek geçiştiriyor. Dün bence herkesin üzerinde ciddiyetle düşünmesi gereken bir soru sordu.

Dedi ki:

"Eğer usulsüzlük yapan ben isem, sandıklar yeniden sayıldıkça aradaki oy farkı benim lehime neden kapanıyor?"

Ekrem İmamoğlu bu konuşmadan saatler sonra ekrana çıktı. Gönül isterdi ki Binali Yıldırım'ın bu sorusuna cevap versin.

Ama ne gezer?

İşsizlik oranlarından bahsetti, dövizdeki yükselişi anlattı, zamlardan yana dert yandı, Avrupa Birliği ile ilişkilere değindi ama kendi lehine yapılan oy hırsızlığına bir tek cümle olsun değinmedi!

Sonra da döndü AK Partili seçmen kitlesine, "Kıymetli...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum